Sidste chance: Husk at stemme!

Kære medlem

Det er nu eller aldrig. Tiden går, og på mandag har du ikke længere chance for at gøre din indflydelse gældende på vores afstemning om konflikt.

At arbejde til søs er meget mere end et arbejde – det er en livsstil. Prisen for lang tid ad gangen til søs er store afsavn, og det er tit ægtefæller og børn, der betaler den højeste pris. Vi elsker det, vi laver, og vi ville aldrig lave noget andet. Og hvad er takken? Lige nu ser takken ud til at være, at I mister retten til indflydelse på egne løn- og arbejdsvilkår.

Det er en decideret hån mod jer, at Danske Rederier nægter at give jeres fagforening indflydelse på overenskomsten. Det er udansk og i strid med den danske model. Det er uacceptabelt, og derfor bør vi gå i konflikt.

Der er for meget på spil til ikke at sige fra. Og derfor skal du stemme!

Har du ikke modtaget en mail med et afstemningslink?

Det er kun medlemmer, der er ansat på kollektive overenskomster, dvs. på DRO 1 og DRO 2, der kan og skal stemme. Er du pensioneret medlem, kan du ikke stemme.

Hvis du ikke har modtaget en mail med et afstemningslink, bør du tjekke dit spamfilter. Hvis du heller ikke kan finde mailen der, og du arbejder på DRO 1 eller DRO 2, så kontakt os på mail@ledernesoefart.dk med det samme.

Afstemningslinket er personligt. Det vil sige, at det kun er dig, der kan bruge det. Derfor skal du ikke videresende dit link til andre. Hvis du kender nogen, der ikke har modtaget deres afstemningslink, så sig til dem, at de skal kontakte os på mail@ledernesoefart.dk med det samme.

Meget medieopmærksomhed

Vores sag er vigtig, og derfor får den også opmærksomhed i medierne. Søfartsmedierne har de seneste dage skrevet flere artikler, og det vil helt sikkert fortsætte, når vi kender resultatet af afstemningen. Jeg har bl.a. givet et interview til Søfart, som kan læses her. Her fortæller jeg mere om, hvad der er på spil, og hvordan vi har evnen til at påvirke hele handelsflåden.

Skriv!

Hvis du er det mindste i tvivl om noget, så skriv. Vi står til rådighed i weekenden og læser selvfølgelig, hvad der kommer ind på mail@ledernesoefart.dk og på vores Messenger.

Mvh.

Jens Marquard Sørensen

Formand