Et nyt og bedre site En ny og bedre oplevelse

Udgivet: 14. august 2024

Et nyt og bedre lederne.dk er gået i luften. Hvorfor? Og hvad betyder det for dig som medlem. Få svarene.

Velkommen til Ledernes nye site. Her samler vi alle dele af Lederne - og arbejder på, at du får en god online oplevelse som medlem og bruger af sitet.

Hos Lederne er vi noget for dig, der er noget for andre – og vi brænder for at rådgive, dele ud af vores ekspertviden og hjælpe dig i alle aspekter af dit arbejdsliv. Ved siden af vores daglige arbejde som faglig organisation og a-kasse for dig der er leder - og dig der drømmer om at blive det - har vi arbejdet på at skabe et nyt site, der kan netop det.

Målet med det nye site er:

  • At det er nemt at finde det, du skal bruge. Uanset om du har brug for juridisk rådgivning, skal booke en sparring, tjekke om du får nok i løn, blive klogere på hvordan du får dagpenge – eller noget helt femte.
  • At vores nye design, gør det nemt og intuitivt for dig at navigere rundt på sitet
  • At vores nye og moderne teknologi gør, at vi kan blive ved med at levere gode digitale oplevelser til dig
  • At samle alt det Lederne er - ét sted. Vi er Danmarks største faglige organisation og a-kasse for ledere og betroede medarbejdere, men vi er mere end det. Vi har bl.a. også to søsterorganisationer: Lederne Spring, for dig der drømmer om at blive leder, og Lederne Virksom for dig, der er selvstændig.

Ny menu og søgefunktion

Vi håber, at det bliver nemt for dig at finde det, du skal bruge på sitet. Vi har udviklet en ny menu, der kan folde sig ud, så du lettere kan få overblik og finde frem til lige præcis den del af sitet, du skal bruge.

Vi har også fået en ny og forbedret søgefunktion, som er øverst i højre side på sitet. Her kan du taste dine søgeord og få vist de relevante sider.

Selvbetjeningen består

Selvbetjeningen – eller det du kender som MitLederne – er ikke en del af det nye site.

Når du logger ind med MitID for fx at få juridisk rådgivning, booke en sparring eller udfylde dit ydelseskort, vil du derfor ikke opleve nogle ændringer.

Undskyld vi roder

Vi mangler stadig at få nogle elementer flyttet over på det nye site. Derfor vil du opleve, at du kan lande på vores gamle site lidt endnu.

Se vores nye sites

Kolleger_ved_computer_article-card_576x324

Besøg Lederne

Mand_med_rygsaek_article-card_576x324

Besøg Lederne Spring

Kvinde_griner_ved_skrivebord_article-card_576x324

Besøg Lederne A-kasse

Kontakt os for hjælp

Mangler du noget?

Har du svært ved at finde indhold eller formularer på vores nye site, er du velkommen til at ringe til os, så hjælper vi dig.

32 83 32 83
Mandag - TorsdagFredag
8.00-17.008.00-16.00